Curatarea hotelor restaurant

curatarea hotelor

Degresarea si curatarea hotelor din bucatariile restaurantelor si a cantinelor.

Curatarea hotelor este un serviciu util deoarece prevenim autoaprinderea grasimilor depuse pe hota si canalul de evacuare aferent (tubulatura aferenta). Curatam si ventilatorul, eliminand riscul griparii acestuia. Prin curatarea hotei, canalului aferent si a ventilatorului evitati si scurgerea grasimilor in timpul prepararii mancarurilor.

Serviciul specializat de curatare si degresare a sistemului de evacuare fum si aer viciat din bucataria dvs. Eeste compus din urmatoarele operatiuni:

  • Curatare hota –  Hota restaurantului aduna fum si vapori de grasime in zona din spatele filtrelor, lucru ce nu se observa din exterior,  insa este generator de incendii si de scurgeri de grasimi in preparate, in cazul in care nu se intervine rapid in mod profesionist. Curatarea se va face atat manual cat si chimic.
  • Degresare tubulatura – Daca nu este corect intretinuta si periodic curatata, tubulatura se poate transforma intr-o amenintare reala de incendiu, deoarece aceasta zona se umple cu grasimea venita din hota, devenind astfel foarte inflamabila. Aceste grasimi se vor indeparta mecanic, manual prin usile de vizitare si chimic, utilizand detergenti degresanti biodegradabili.
  • Curatare ventilator – Ventilatorul este sufletul hotei restaurantului, piesa de care trebuie sa aveti grija in mod deosebit. Grasimea se acumuleaza pe palele ventilatorului si incetineste fluxul de aer,  reducand astfel capacitatea de degajare a fumului, a vaporilor de grasimi si a aerului viciat din bucatarie, marind riscul de gripare a acestuia. Suntem convinsi ca este mai ieftin sa-l curatati decat sa-l schimbati. Curatarea se va face atat manual, cat si chimic. Noi nu ardem motoarele fiindca nu introducem apa in ele, curatand doar palele ventilatorului si ventola.

Din experienta, recomandam sa se faca degresarea hotei, curatarea filtrelor, curatarea palelor ventilatorului si a canalului (tubulaturii) de evacuare aferent, la un interval de 3-6 luni.

Degresarea si curatarea hotelor se face de regula noaptea, iar operatiunea dureaza aproximativ 6-8 ore. Pentru a realiza aceasta operatiune trebuie sa avem acces la apa calda. Utilizam detergenti profesionali si echipamente dedicate acestor operatiuni. Lucram bine si curat. Daca portofoliul nostru ne recomanda, asteptam sa apelati la serviciile noastre.

Pentru servicii de verificare si curatare cosuri de fum, apasati aici.