De ce miroase urât coșul.

miroase cosul de fum

Cred ca toti am avut ocazia de a simti un miros neplacut in respiratia noastra sau a altcuiva. Repiratia neplacuta este un indicator destul de bun pentru a curata dintii.

Cu o problema asemanatoare se poate intalni si propietarii a caror cosuri de fum au o “respiratie” greoaie. Acest miros urat, greoi, este emanat de creozetul acumulat in timpul sezonului rece.

La inceput, mirosul este similar cu mirosul umed dintr-o pestera. Caldura si umiditatea din timpul verii au tendinta de a face mirosul mai rau.

Spre deosebire de respiratia neplacuta a unei persoane, mirosul unui cos de fum ar putea fi un indicator de probleme mari. De exemplu, acumularea de creozet care cauzeaza mirosuri neplacute, este un pericol grav de incendiu.

Firma noastra este instruita pentru a elimina mirosul urat generat de cosul de fum, inainte de a deveni o pacoste, sau mai rau, o amenintare pentru viata si locuinta dvs.

Cel mai bun moment este primavara si vara pentru inspectia cosului dvs, inainte de cererea mare pentru serviciile de coserit din fiecare toamna

Both comments and pings are currently closed.